PotM GrandMarq.NET - Panther Headquarters Forum Index PotM
GMN Chat Room GMN's STORE!! GMN's Gallery Please!!
Page 20 of 20 FirstFirst ... 10181920
Results 381 to 385 of 385

Thread: ScottFest 2012 Thread!

  1. #381
    "The finder of unobtainium and other magical items" zoomie's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Eustis florida
    Posts
    3,059

    Default

    Quote Originally Posted by slymer View Post
    yes... but getting moving was a PITA at times. It wanted to start in 2nd all the time and sometimes in 3rd. Manual shifting into 1st didn't actually work. It would stay in 2nd. Damn electronic BS.
    was the trans modual adjusted in nutreual? if not, it would be suggested that it be done its fairly simple put car in nutruel, and aline the slots, thats pretty much it.
    89 townie, mild exhuast up grades, soon to have loud ass stereo....

  2. #382
    Fastest Box In South Jersey 86VickyLX's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Westmont, New Jersey
    Posts
    10,375

    Default

    Quote Originally Posted by gadget73 View Post
    is all the trans nonsense because of that missing output shaft sensor? I'm pretty sure I got the DTR sensor lined up properly, but its probably worth a re-check to make sure its not slightly off. Its got a line on the shaft part that matches a line in the housing with the trans in neutral.
    It's the only trans code that comes up.

  3. #383
    Fastest Box In South Jersey 86VickyLX's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Westmont, New Jersey
    Posts
    10,375

    Default

    The switch is set properly. Every gear is there. Reverse is reverse, etc.

  4. #384
    Beater gonna beat sly's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Lewisville, TX
    Posts
    21,617

    Default

    everything is set properly... No DTR codes... I brain farted on that... it's just the lack of OSS for the TC slip sensing BS. It is stiff as hell shifting though (meaning the column shifter). I'll have to loosen the linkage or lube the cable or something. That's a real PITA to put it into drive.

    Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. -- Albert Einstein
    rides: 93 Crown Vic LX (The Red Velvet Cake), 2000 Crown Vic base model (Sandy), 2003 Expedition (the vacation beast)
    Quote Originally Posted by gadget73
    ... and it should all work like magic and unicorns and stuff.
    Quote Originally Posted by dmccaig
    Overhead, some poor bastards are flying in airplanes.

  5. #385
    I'm an air-conditioned gypsy gadget73's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    39,278

    Default

    Possible the cable isn't routed quite right. I had it in and out several times so its possible its got a slight twist or something to it.

    86 Lincoln Town Car (Galactica).
    5.0 HO, CompCams XE258,Scorpion 1.72 roller rockers, 3.55 K code rear, tow package, BHPerformance ported E7 heads, Tmoss Explorer intake, 65mm throttle body, Hedman 1 5/8" headers, 2.5" dual exhaust, ASP underdrive pulley

    91 Lincoln Mark VII LSC SE, triple black (Timewarp) - poly front bushings, KYB struts and shocks, Holley SystemMax1 lower intake, SilverFox AOD valve body,

    1984 Lincoln Continental TurboDiesel - rolls coal

    Quote Originally Posted by phayzer5 View Post
    I drive a Lincoln. I can't be bothered to shift like the peasants and rabble rousers

Page 20 of 20 FirstFirst ... 10181920

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
GMN Approved Links!


www.rockauto.com www.adtr.net